Implementatori

In aceasta sectiune gasiti informatii despre toate organizatiile si institutiile care participa la implementarea programelor din domeniul HIV/SIDA si Tuberculoza finantate de Fondul Global sub Runda a 6-a.

Intre organizatiile implementatoare se gasesc atat institutii de stat cat si organizatii non-guvernamentale profesioniste, care desfasoara (unele de peste 15 ani) in Romania proiecte si programe de prevenire si ofera servicii pentru pacientii care traiesc cu HIV/SIDA si Tuberculoza. Deopotriva, intre implementatori sunt si organizatii ale persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA care au programe de integrare sociala, socio-profesionala si advocacy.

Munca depusa de aceste organizatii trebuie recunoscuta si sustinuta deoarece ele contribuie la limitarea extinderii epidemiei cu HIV si Tuberculoza in Romania si la cresterea calitatii vietii celor afectati.

Daca doriti sa sustineti programele noastre si sa contribuiti la eforturile in domeniul prevenirii sau la programele de ingrijire si suport pentru copiii, tinerii si adultii care traiesc cu HIV/SIDA sau Tuberculoza, va invitam sa va alaturati ca Parteneri si Sustinatori!

Pentru mai multe informatii vizitati sectiunea Parteneri si Sustinatori a site-ului sau contactati Fundatia Romanian Angel Appeal la pr@raa.ro !