Parteneri si sustinatori

Parteneri si sustinatori

Anual, in lume mor peste 6 milioane de copii, tineri si adulti de SIDA si Tuberculoza.

Romania a inregistrat peste 17.000 de cazuri de infectie cu HIV. Peste 4.000 de copii si adulti au murit de SIDA. Numarul cazurilor noi, in special in randul tinerilor, creste de la an la an. Numarul tinerilor care consuma droguri si se expun astfel la infectia cu HIV este in crestere.

Pe de alta parte, 7.000 de adolescenti infectati inainte de 1991 au nevoie in continuare de medicamente si ingrijire dar si de alte servicii de suport, acces la servicii de integrare sociala, orientare profesionala, suport pentru terminarea studiilor, locuri de munca si de o societate care sa nu ii discrimineze.

Tuberculoza este la randul ei una dintre cele mai devastatoare epidemii. In tara noastra, zilnic 70 de oameni se imbolnavesc si alti 7 mor de tuberculoza. Din ce in ce mai multi oameni din Romania dezvolta tuberculoza rezistenta la medicamentele obisnuite.

Ambele epidemii au impact major asupra vietii celor infectati, a familiilor acestora si genereaza grave probleme sociale. Oricand, oricare dintre noi sau dintre cei apropiati noua poate fi afectat de una din aceste maladii. Pentru ca acest lucru sa nu se intample trebuie sa ne unim fortele, sa invatam sa lucram impreuna, sa prevenim si sa-i ajutam pe cei care se confrunta acum cu boala.

Aceasta sectiune este dedicata organizatiilor, companiilor, institutiilor, autoritatilor locale si centrale si tuturor persoanelor fizice care au inteles sa ni se alature si sa sprijine interventiile curajoase prezentate in acest site.

Fiecare dintre noi poate contribui la lupta impotriva HIV/SIDA sau Tuberculozei!

Pentru a afla cum ne puteti sustine contactati-ne la pr@raa.ro ! Am fi onorati sa va promovam ca parteneri si sustinatori!

Urmatoarele companii au devenit parteneri si sustinatori pana in prezent: