Echipa

Echipa

Cele doua Granturi HIV/SIDA si Tuberculoza acordate Romaniei de catre Fondul Global in cadrul Rundei a 6-a de finantare sunt gestionate de catre un departament distinct din cadrul Fundatiei Romanian Angel Appeal. Va invitam mai jos sa-i cunoasteti pe oamenii care compun aceasta echipa.

Pentru a intra in legatura cu echipa de implementare a Granturilor HIV/SIDA si TB, contactati-ne la pr@raa.ro !

 • Silvia Asandi

  Manager General

  Silvia Asandi este medic pediatru si detine din 1997 o specializare in managementul serviciilor sociale. Are experienta de consultant si formator si este formator acreditat in prevenirea HIV/SIDA. In anul 2006 a obtinut certificarea in sisteme de management al calitatii. Are experienta de peste 15 ani in managementul programelor de asistenta medico-sociala pentru persoane care traiesc cu HIV/SIDA. A coordonat realizarea retelei clinicilor de zi pentru asistenta medico-sociala a copiilor si familiilor care traiesc cu HIV/SIDA precum si realizarea a numeroase manuale si ghiduri pentru profesionistii din domeniu. Din 1998 este director general al Fundatiei Romanian Angel Appeal. In perioada 2003 - 2006 a asigurat managementul programelor de sanatate publica implementate de Fundatia Romanian Angel Appeal in parteneriat cu institutiile de sanatate publica, cu finantarea Fondului Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei. A absovit in iulie 2009 stagiul de formare "Monitorizarea si evaluarea programelor nationale HIV/SIDA" organizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii-Biroul Regional pentru Europa in colaborare cu Universitatea din San Francisco si Scoala de Sanatate Publica din Zagreb.

 • Dana Marin

  Manager Financiar

  Dana Marin este economista cu specializare in sisteme de management financiar, managementul resurselor umane, sisteme de management al calitatii si audit intern. De asemenea, este specializata in marketing si are o experienta de peste 7 ani in managementul financiar al programelor cu finantare internationala. Din 2006 ocupa functia de Director Financiar al Fundatiei Romanian Angel Appeal. A conceput si dezvoltat sistemul de raportare financiara on-line pentru implementatorii programelor finantate de Fondul Global sub Runda a 6-a in Romania.

 • Mihaela Stefan

  Ofiter de Program TB

  Mihaela Stefan este medic generalist, fiind admisa in 2004 ca medic rezident in sanatate publica si management. Din 2005 si-a desfasurat activitatea ca asistent de proiect in cadrul Unitatii de Implementare a Proiectelor de control al TB, finantate de Fondul Global (UIP-TB). Experientei sale in coordonarea proiectelor TB i se adauga si cea de elaborare si realizare a peste 10 campanii nationale de sanatate si comunicare sociala. Este formator certificat de formatori (TOT), participand in calitate de trainer la cursuri si sesiuni de instruire avand ca tema centrala comunicarea sociala si sanatatea publica, precum si ca trainer specializat in controlul infectiilor respiratorii. La acestea se adauga experienta sa in domeniul elaborarii aplicatiilor (scriere de proiecte) de comunicare pentru sanatate. S-a alaturat in iunie 2009 echipei RAA ca Ofiter M&E TB.

 • Fidelie Kalambayi

  Ofiter Monitorizare-Evaluare (Program HIV/SIDA)

  Fidelie Kalambayi este sociolog si absolventa a unui Master in Studii de gen. In prezent este doctorand in sociologie in cadrul Universitatii Bucuresti, tema sa de doctorat fiind schimbarea comportamentelor de sanatate. Are o vasta experienta de monitorizare-evaluare si cercetare in domeniul programelor sociale. A contribuit la efectuarea a numeroase studii de evaluare a impactului politicilor sociale in diferite arii: educatie, educatie, audio-vizual, egalitate de gen, piata muncii etc. In anul 2000 s-a alaturat echipei Fundatiei Romanian Angel Appeal, coordonand compartimentul de monitorizare-evaluare. Detine certificare internationala in Monitorizarea si Evaluarea Programelor Nationale HIV/SIDA.

 • Nicoleta Manescu

  Ofiter de Program (HIV/SIDA)

  Nicoleta Manescu este sociolog, cu o vasta experienta in coordonarea programelor de asistenta psiho-sociala destinate tinerilor cu nevoi speciale si grupurilor vulnerabile. A absolvit cu succes un master in Managementul serviciilor sociale si de sanatate si din anul 2002, lucreaza in cadrul Fundatiei Romanian Angel Apepal in domeniul monitorizarii si implementarii programelor de asistenta sociala pentru persoane care traiesc cu HIV/SIDA. A coordonat elaborarea ghidurilor. instrumentelor de lucru si curriculei de formare a asistentilor sociali si psihologilor din reteaua clinicilor de zi "Floarea Soarelui - Smile" si are numeroare contributii stiintifice si participari internationale la conferinte si seminarii dedicate imbunatatirii serviciilor dedicate copiilor si adultilor care traiesc cu HIV/SIDA. Nicoleta este absolventa a stagiului de formare "Monitorizarea si evaluarea programelor nationale HIV/SIDA" organizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii-Biroul Regional pentru Europa in colaborare cu Universitatea din San francisco si Scoala de Sanatate Publica din Zagreb.

 • Mihaela Nacu

  Ofiter Financiar

  Mihaela Nacu este inginer chimist dar a absolvit studii de contabilitate si management financiar. Are experienta de peste 5 ani in domeniul controlului financiar, al supervizarii costurilor si managementului financiar din domeniul business (corporatist). S-a alaturat echipei Fundatiei Romanian Angel Appeal in anul 2007.

 • Ana-Maria Duca

  Ofiter Achizitii

  Desi a absolvit initial facultatea de Geografie - Limba engleza, Ana-Maria Duca a urmat si cursurile Academiei de Studii Economice - Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune si a urmat un stagiu de formare la Liverpool Hope University College din Marea Britanie. Are experienta de peste 3 ani in managementul achizitiilor si a managementului financiar, lucrand in cadrul unor importante firme de consultanta din domeniul managementului afacerilor si a consultantei in afaceri. S-a alaturat echipei Fundatiei Romanian Angel Appeal in 2007. Vorbeste fluent engleza, franceza si italiana.

 • Cristina Enache

  Ofiter de Program (HIV/SIDA)

  Cristina Enache a absolvit Academia de Studii Economice, specializarea Banci si Burse de Valori, si este masterand in Comunicare si Relatii Publice in cadrul SNSPA. Lucreaza de mai bine de sapte ani in domeniul serviciilor sociale adresate copiilor si tinerilor infectati cu HIV si a coordonat proiecte finantate de Fondul Global, Runda a 2-a si Runda a 6-a. Are experienta de lucru cu tinerii care traiesc cu infectie HIV/SIDA, in derularea activitatilor de integrare sociala, educationala, de dobandire a abilitatilor de viata independenta si de integrare a tinerilor pe piata muncii. S-a alaturat echipei RAA in iunie 2009.Cristina este absolventa a stagiului de formare "Monitorizarea si evaluarea programelor nationale HIV/SIDA" organizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii-Biroul Regional pentru Europa in colaborare cu Universitatea din San Francisco si Scoala de Sanatate Publica din Zagreb.