Termeni si conditii

Web-site-ul Programelor Finanatate de Fondul Global prin Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) si web-site-urile care se afla în legatura cu acesta sunt destinate sa asigure accesul public la informatiile asupra obiectivelor, activitatilor si realizarilor obtinute de comunitatea de implementatori ai programelor finantate de Fondul Global in Romania, in cadrul Rundei a 6-a.

ACORD CU PRIVIRE LA TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE WEB SITE-ULUI
Fundatia Romanian Angel Appeal întretine acest site web pentru a creste accesul publicului la informatii despre organizatiile si rezultatele programelor HIV/SIDA si TB implementate cu finantarea Fondului Global - runda a 6-a. Scopul nostru este acela de a oferi aceste informatii la timp si cu o acuratete cât mai mare. Daca ne sunt supuse atentiei erori, vom lua masurile necesare. De asemenea, este de responsabilitatea tututor implementatorilor si partenerilor sa verifice conformitatea tuturor textelor publicate de noi. În cazul în care sunt detectate erori, Fundatia RAA va corecta aceste erori imediat ce ne sunt semnalate. RAA nu îsi asuma nicio responsabilitate în ceea ce priveste erorile ce nu au fost comunicate în cadrul perioadei de valabilitate a documentului.

Licenta Web site-ului
Ca Utilizator al acestui site ati primit o licenta limitata, neexclusiva, netransferabila, revocabila, de acces si utilizare site-ului si al continutului sau, în conformitate cu acesti termeni de utilizare. Ca Furnizor al acestor informatii si servicii, Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) poate revoca aceasta licenta oricând si pentru orice motiv.
Limitari de utilizare
Continutul acestui site este destinat utilizarii personale si nu exploatarii comerciale. Este interzisa decompilarea, dezasamblarea, analiza site-ului cu intentia de a-l copia, închirierea, leasing-ul, împrumutul, vânzarea, sublicentierea. De asemenea, este interzisa folosirea oricarui software de monitorizare a retelelor de computere sau de descoperire cu scopul de a determina arhitectura site-ului ori pentru a obtine informatii despre utilizarea sa sau despre utilizatori. Este de asemenea interzisa folosirea oricarui tip de robot, spider, sau alt instrument automat si / sau proces manual cu scopul de a monitoriza sau copia Web site-ul nostru ori continutul acestuia fara aprobarea prealabila în scris a RAA. Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, distributia, expunerea sau transmiterea oricarei parti a acestui Web site pentru scopuri comerciale. Este interzisa folosirea, exportarea sau re-exportarea acestui Web site în conditiile în care sunt încalcate legile române si regulile de control al exportului. Este interzisa folosirea neautorizata a acestui Web site si al continutului sau.
Zona publica a acestui Web-site a fost creata pentru scopuri informative. Continutul acestui Web site nu constituie acordare de asistenta tehnica si nici nu a fost conceput în acest sens.
Zona de acces pentru implementatori a fost creata pentru raportarea trimestriala a organizatiilor si institutiilor implementatoare ale programelor finantate de Fondul Global prin Fundatia RAA. De asemenea, aplicatia existenta in aceasta zona a site-ului permite generarea de rapoarte generale privind stadiul implementarii, rapoarte ce vor fi publicate periodic si in zona publica a acestui site.
Acceptarea termenilor de utilizare
Utilizarea acestui Web site semnifica acordul Utilizatorului cu termenii acestei întelegeri. Daca Utilizatorul nu este de acord cu termenii acestei întelegeri, nu va putea folosi acest Web site. RAA poate sa modifice termenii acestei întelegeri în orice moment. Utilizarea Web site-ului dupa ce schimbarea termenilor a fost facuta publica, implica acceptarea noilor termeni de utilizare.
Modificarea termenilor de utilizare
RAA îsi rezerva dreptul de a modifica oricând acesti Termeni de utilizare. Versiunile actualizate ale Termenilor de utilizare vor aparea pe acest Web site si vor avea aplicare imediata. Utilizatorul va fi responsabil de verificarea în mod regulat a Termenilor de utilizare. Continuarea utilizarii acestui Web site, dupa ce astfel de schimbari au avut loc, constituie acordul utilizatorului cu privire la aceste schimbari.
Cu exceptia prevederilor exprimate în mod expres în cadrul acestor Termeni de utilizare, nimic din cele exprimate aici nu vor fi interpretate ca licenta sau drept, fie implicit sau altfel, sub obladuirea drepturilor de autor, sau a altor drepturi de proprietate intelectuala, sau de proprietate. Utilizatorul este de acord cu faptul ca Web site-ul si continutul sau sunt protejate de drepturi de autor, marci înregistrate, patente si alte drepturi de proprietate si legi, precum si cu faptul ca toate numele, simbolurile, precum si numele produselor, serviciilor si design-urilor care sunt în legatura cu acest Web site sunt marci si servicii înregistrate ale RAA sau ale tertelor parti care au permis RAA sa le foloseasca sub licenta. Toate drepturile care nu sunt date in mod explicit în aceasta licenta apartin exclusiv RAA.
Legaturi
Acest Web site poate sa contina legaturi si trimiteri la alte site-uri si resurse de pe World Wide Web. Legaturile spre si de la Web site la alte Web site-uri mentinute de terte parti, nu constituie andosarea lor de catre RAA, al oricarui Web site, sau continut apartinând unei terte parti. RAA declina orice responsabilitate pentru disponibilitatea resurselor si continutului acestor Web site-uri apartinând unor terte parti. Orice întrebari cu privire la legaturile externe trebuie sa fie adresate administratorului sau Webmaster-ului acelui Web site.
Legaturile spre Web site-ul Programelor Finantate de Fondul Global prin Fundatia Romanian Angel Appeal
Este permisa furnizarea de legaturi spre pagina de start a acestui Web site, cu urmatoarele conditii: (a) nici o portiune a paginii nu va fi eliminata sau ascunsa, prin introducerea de frame-uri, sau prin alte metode; (b) RAA va fi informata în prealabil despre astfel de legaturi printr-un email la pr@raa.ro; (c) la cererea furnizorului orice astfel de legaturi vor fi deconectate. Cei care doresc sa furnizeze legaturi la una dintre sectiunile acestui Web site trebuie sa trimita o cerere la pr@raa.ro urmând ca RAA sa îi informeze în cel mai scurt timp posibil daca cererea le-a fost aprobata si în ce conditii.
Despagubiri
Utilizatorul acestui Web site va despagubi si nu va considera responsabil pe RAA, partenerii, asociatii, colaboratorii, angajatii si reprezentantii sai (în mod colectiv, "comunitatea implementatorilor programelor finantate de Fondul Global sub Runda a 6-a") în caz de reclamatii, inclusiv taxe de timbru si cheltuieli legale, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din: (a) utilizarea acestui Web site, sau (b) încalcarea acestor Termeni de utilizare.
Continut provenit de la terte parti
Este posibil ca pe acest Web site sa apara continut de pe alte Web site-uri sau este posibil ca astfel de continut sa fie accesibil prin legaturi de pe acest Web site. RAA nu este responsabila si nu-si asuma raspunderea pentru nici o eroare, exprimare gresita a legii, defaimare, calomnie, omisiune, fals, obscenitate, pornografie, sau cuvinte urâte, opinii, reprezentari, sau orice alta forma de continut care apare pe acest Web site provenind de la terte parti. Utilizatorul întelege ca informatiile si opiniile din continutul tertei parti nu sunt andosate de RAA si nici nu-i exprima ideile si convingerile.
Garantii
A. ULITIZAREA ACESTUI WEB SITE SE FACE PE PROPRIA RASPUNDERE, IAR RISCURILE EXPUSE MAI SUS SUNT ASUMATE IN INTREGIME PE RASPUNDEREA UTILIZATORULUI.
B. CU EXCEPTIA GARANTIILOR CARE SUNT FURNIZATE IN MOD EXPRES DE CATRE AGENTUL IN CAUZA, ACEST WEB SITE INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA, TOATE INFORMATIILE, SAU ALTE SERVICII, FIE OFERITE IN MOD DIRECT SAU INDIRECT, SUNT FURNIZATE "ASA CUM SUNT" SI NU AU NICI NU FEL DE GARANTIE, FIE EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUZAND, DAR NELIMITANDU-SE LA ORICE FEL DE GARANTIE SAU TITLU DE GARANTIE DE MARKETABILITATE SAU CONFORMITATE PENTRU UN ANUMIT SCOP.
C. FARA A LIMITA IN NICI UN FEL CELE EXPRIMATE MAI SUS, RAA NU GARANTEAZA CA: (1) ACEST WEB SITE VA FUNCTIONA FARA INTRERUPERE SAU FARA ERORI; (2) DEFECTELE SAU ERORILE CONTINUTE IN ACEST WEB SITE VOR FI CORECTATE; (3) ACEST WEB SITE NU VA AVEA VIRUSI SAU ALTE ELEMENTE PERICULOASE; SAU (4) ORICE INFORMATIE CONTINUTA IN ACEST WEB SITE VA FI CORECTA SI DE INCREDERE.
Activitate ilegala
RAA îsi rezerva dreptul de a investiga plângerile sau violarile Termenilor de utilizare, care îi sunt aduse la cunostinta si sa actioneze în consecinta. Astfel de actiuni pot include, dar nu se vor limita la raportarea oricaror activitati posibil ilegale autoritatilor competente sau oricaror alte terte parti, precum si divulgarea oricaror informatii care au de-a face cu profilurile utilizatorilor, adresele de email, istoria utilizarii, materiale expuse, adrese de IP si informatii de trafic, necesare sau potrivite unor atare persoane sau entitati.
Remedii împotriva încalcarii legii
RAA îsi rezerva dreptul de a cauta orice remediu legal si echitabil disponibil împotriva violarilor acestor Termeni de utilizare incluzând, dar nelimitându-se la dreptul de a bloca accesul de la o anume adresa de Internet la Web site-urile furnizorului precum si la toate functiile acestora.
Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea româna în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare în fata instantelor românesti.
© Copyright 2007 Fundatia Romanian Angel Appeal.