Homepage Site

Susține #AripaSchimbării

Cultivăm schimbarea prin acțiuni mici, dar cu impact mare. Susține educația și curajul copiilor de a arăta că ei pot.

Donează
Poze site nou RAA (6)

Youth Hub, Divizia Noastră de Tineret

Youth Hub a devenit un punct de conectare pentru tinerii aflați în căutarea sinelui și dezvoltării prin diverse oportunități naționale și internaționale, atât informale, cât și formale. Oferind un spațiu pentru petrecerea timpului liber și dezvoltarea de noi abilități, Youth Hub reflectă valorile diviziei de tineret a RAA.

Află mai multe
poza

Credem că tinerii sunt viitorul, iar fiecare copil merită să se joace

Donațiile ne ajută să continuăm să oferim ajutor vital și să îmbunătățim viețile celor care au nevoie. Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă. Fii parte din schimbare!

Donează acum
 • icon2
  40
  proiecte implementate cu succes
 • icon3
  3 milioane
  români atinși în campanie de conștientizare
 • Frame 65
  2 milioane
  copii, tineri și adulți ajutați
Poza_despre-RAA

Povestea noastră

De peste 30 de ani ne asigurăm că fiecare copil, tânăr și adult primește șansa de a trăi independent, în ciuda problemelor sociale sau medicale cu care se confruntă. Proiectele noastre sunt gândite pe termen lung, unele devenind politici naționale și modele preluate de stat și neobosit ne uităm la probleme, la soluții și moduri în care ele pot fi implementate durabil.

Află mai multe

Direcții de lucru

Piloni care stau la baza construcției noastre sunt interconectați. Dintotdeauna, am preferat abordarea multidisciplinară, prin care ne asigurăm că schimbarea rămâne mult timp după ce intervenția noastră s-a terminat. Modul nostru în care construim o lume echitabilă pentru fiecare copil, tânăr și adult.

poza_e-learning

E-learning

O experiență de peste 25 de ani în furnizarea de cursuri și derularea de programe educaționale pentru profesioniști stă la baza Hubului educațional. Ne-am propus să oferim acces la resurse, instrumente și cursuri pentru categorii diverse de profesioniști în domenii cheie de activitate.

Află mai multe

Noutăți

Descoperă cele mai recente noutăți și evenimente din lumea noastră! Află poveștile, activitățile și numeroasele bucăți din puzzle din activitatea Romanian Angel Appeal.

Poza_implica-te

Implică-te

Dacă viața copiilor și tinerilor vulnerabili, afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială este un pic mai bună astăzi, ne bucurăm să știm că poartă și o particică din sufletul echipei Fundației Romanian Angel Appeal.

poza_doneaza

Donează și fii Aripa Schimbări

Construim o lume echitabilă împreună!

Află cum
poza_fiivoluntar

Fii voluntar

Poți face o diferență pozitivă în comunitate. Devino voluntar!

Devino volutar
poza_newletter

Abonează-te la Newletter