Dana Marin

Dana Marin

Director Financiar

Informații de contact:

Am început să lucrez încă din timpul facultății, iar din 2001 m-am alăturat echipei Romanian Angel Appeal, crezând că va fi doar un alt job temporar. După 20 ani sunt încă alături de echipa RAA. În acești ani, pe lângă activitatea în departamentul financiar, am avut ocazia să cunosc îndeaproape proiectele fundației: am însoțit tineri seropozitivi în tabere, am participat la organizarea de evenimente interne și internaționale în cadrul proiectelor implementate, am ajutat echipa de strângere de fonduri din comunitate.

Din 2006, sunt Directorul Financiar al Fundației Romanian Angel Appeal.

Am absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti şi sunt specializată în managementul financiar al programelor cu finanțare internațională, managementul resurselor umane, sisteme de management al calității și audit intern. Am conceput și dezvoltat sistemul de raportare financiară on-line pentru implementatorii programelor finanțate de Fondul Global sub Runda a 6-a în România și am conceput manuale financiare pentru programele implementate de fundație.

Dețin certificat de formator autorizat ANC, cu drept de practică europeană, și am susținut câteva cursuri de management financiar.