Silvia Asandi

Silvia Asandi

Director general

Informații de contact:

Mi-am dorit foarte mult să lucrez într-un ONG ca să văd, să învăț și să mă întorc apoi în spital, locul de unde veneam. În final, am rămas să lucrez la Fundația Romanian Angel Appeal, alături de cei mai sufletiști, creativi și profesioniști oameni din viața mea, oamenii care formează echipa RAA.

Expertiza mea în domeniul programelor sociale și de sănătate s-a consolidat de-a lungul anilor în care am lucrat la Fundația Romanian Angel Appeal, unde am coordonat un număr important de proiecte și programe cu acoperire națională, am participat la elaborarea și promovarea politicilor naționale în domeniul epidemiilor cu impact major asupra populației și am dobândit, în timp, certificări și competențe conexe managementului calității și programelor sociale și de sănătate.

Am absolvit Facultatea de Medicină în anul 1991, iar din 1997 sunt directorul general al Fundației Romanian Angel Appeal. Îmi place să cred că „omul sfințește locul” și că cel mai valoros capital al Fundației RAA este echipa.

„O echipă care a contribuit semnificativ la creșterea calității serviciilor în domeniile HIV/SIDA, tuberculoză și autism, dând astfel o șansă miilor de copii, tineri și adulți afectați de aceste maladii. O echipă în care fiecare om este important pentru misiunea acestei organizații speciale, născută din dragoste pentru oameni și din dorința de a-i ajuta. Pentru că noi, echipa Romanian Angel Appeal, asta facem de peste treizeci de ani: dăruim, în fiecare zi, prin munca noastră, speranță, vindecare și dragoste pentru semenii noștri, ducând astfel mai departe, peste ani, viziunea fondatorilor noștri.”