Ghid de diversitate și diferențiere în predare – Reflecție și sensibilitare. Să ne gândim la noi și la ceilalți cu blândețe (Capitol 1 )

Materialul a fost elaborat în cadrul proiectului „Toți diferiți, toți egali în școlile din România!” și reprezintă primul capitol dintr-o serie de 5 capitole ce alcătuiesc Ghidul de diversitate și diferențiere în predare. Prezentul material își propune creșterea capacității cadrelor didactice în a oferi un proces educațional de calitate pentru toți copiii, indiferent de gradul de afectare al funcționalității acestora.

Proiectul este derulat de Fundația Romanian Angel Appeal – Apelul Îngerului Român (RAA) în perioada aprilie 2021 – septembrie 2023 și beneficiază de o finanțare în valoare de 221.276 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.


Material realizat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org


Material publicat de Fundația Romanian Angel Appeal București, noiembrie 2022

Descarcă de aici documentul și află mai multe: